SETMANA DEL PATRIMONI

Logo Setmana Patrimoni

 

SETMANA DEL PATRIMONI:

Arrel del Fòrum de Cultura Local que es va fer el passat 2013 des de l’Ajuntament de Sant Feliu  Arrels Locals vam participar en la ponència sobre l’estat de la qüestió del Patrimoni de Sant Feliu: http://www.arrelslocals.blogspot.com.es/2013/11/continguts-debat-patrimoni.HTML

Des d’Arrels Locals vam proposar la idea de desenvolupar una Setmana de Patrimoni a la ciutat, i aquesta proposta s’ha fet realitat.

La proposta és que tothom qui hagi treballat, elaborat o desenvolupat algunes activitat vers el patrimoni de la ciutat el pugui donar a conèixer a través de diferents activitats culturals durant una setmana o 10 dies i es faci arribar a tota la ciutadania.

L’activitat està pensada en fer-se a finals de setembre i abans de les Festes de Tardor de la ciutat.

Hem contactat amb altres entitats com: Amics de les Roses, Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, ARES, Biblioteca Montserrat Roig, Calaix de Sastre, Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Cinebaix, Escola Verge de la Mercè, USLA i nosaltres (estan per ordre alfabètic) per tal de constuir de forma conjunta aquesta Setmana del Patrimoni any rera any.

A més a més s’ha generat la MESA DE PATRIMONI per tal de poder seguir treballant transversalment la importància del patrimoni  al llarg de tot l’any, donat el valor al patrimoni, difonent, explicant i vetllant per a que no desaparegui.

Tenim una pàgina web on explicarem totes les activitats.

Tenim facebook i twitter.

Des d’Arrels Locals fem la coordinació de la Setmana del Patrimoni i a la vegada, organitzem diferents activitats:

Us recomanem veure les anteriors edicions al web de www.santfeliuabans.cat on hi trobarem tota la informació de la Setmana del Patrimoni / el Patrimoni en línia / Recursos

 

web sant feliu abans

US HI ESPEREM!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *